Kurser i smykke og skulpturfremstilling

SMYKKE- OG SKULPTURFREMSTILLING
KURSER  2019


På billedhugger Jens Galschiøts værksted,
har vi indrettet en professionel støberi-skole, hvor  alle nødvendige maskiner og ekspertise er til rådighed.
Undervisningssted:
Galleri Galschiøt, Banevænget 22, 5270 Odense N
Yderligere oplysinger: Odense Aftenskole – Jan Johansen 20 83 96 74
Download folder:
smykke og skylpturfremstilling 2019

 

Aktuelle kurser – se nedenfor – Tilmelding til kurser  – Tryk her Tilmelding

Det med småt : Tilmelding er bindende – betaling sker senest 8 dage efter modtagelse af faktura  ved afmelding 1 måned før tilbagebetales hele beløbet – ved senere afmelding refunderes kun   hvis det kommer en ny kursist på holdet, og der fratrækkes kr. 350,00 i administrationsgebyr
Tilmelding til kurser  – Tryk her Tilmelding

Smykke og skulpturfremstilling
Kursus i Støbning af smykker og skulpturer
Ugekursus Pris kr. 2.275,00 ekskl. materialer.
Underviser Niaz Bayati
28/10 – 1/11 2019 2 ledige pladser
11-15/11 2019 1 ledige pladser
25-29/11 2019  3ledige pladser
vi gennemgår all faserne i fremstillingsprocessen med fremstilling af dine egne unikke smykker og skulpturer med teknikken cire perdue. Modellering i voks. Opsætning af voksen, der placeres i støberør. Indgipsning og evakuering. Udkogning af voks fra gipsform.
Udbrænding af gipsform. Vakuumstøbning i sølv eller bronze. Afrensning af støbte emner for gips. Slibning, oxidering, polering, og færdiggørelse af smykke eller skulptur.Der er plads til alle. Vi har tilrettelagt både værkstederne og kurserne, så der er plads til både begyndere og øvede, og hvor man kan i god ånd kan arbejde og ska-be på det niveau, man er. Netop sammenblandingen af nybegyndere og øvede op-lever vi som en stor inspirationskilde for begge partnerePå kurset deltager der næsten altid nogle meget erfarne kunstnere, der har helt styr på processen med bronzestøbning. De kommer med en masse færdige voks skulp-turer og går straks i gang med at sætte op til støbning, og når ugen er omme, har de snesevis af færdige skulpturer med hjem.Men der deltager næsten også altid nogle, der aldrig har prøvet at støbe før, og kun har et meget overfladisk kendskab til billedhuggerfaget. Men efter nogle hurtige instruktioner er de også i fuld sving.